Brandpreventie: wat kun je verbeteren?

dinsdag 5 december 2023
General
PER_FB Template.jpg

Brandpreventie: wat kun je verbeteren?

De winter nadert, er wordt weer gestookt. Brandpreventie is de voornaamste bescherming tegen de gevolgen van een onverhoopte brand. Technologische ontwikkelingen kunnen uw brandveiligheid aanzienlijk verbeteren. Wij plaatsen bijvoorbeeld stand alone melders met een batterij die maar liefst 10 jaar meegaat. Hierdoor bent u lange tijd verzekerd van een goede bescherming.

Snel ingrijpen

Alle types melders kunnen u bij naderend onheil onmiddellijk waarschuwen. Sommige modellen melders herkennen verschillende soorten rook, wat helpt bij het verminderen van valse alarmen. Ze kunnen u niet alleen waarschuwen voor een dreigende brand, maar ook snel ingrijpen om levens en eigendommen te beschermen.

Plannen en trainen

Brandpreventie is een voortdurende inspanning en vereist zowel inzet van technologie als bewuste inzet van iedereen. Naast technologische innovaties is het daarom van groot belang een brandveiligheidsplan te hebben en iedereen te trainen hoe te handelen bij brand. Zorg dat iedereen weet waar de nooduitgangen zijn en hoe brandblussers en brandblusdekens moeten worden gebruikt.

Contact

Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek of heeft u een vraag over brandpreventie? Wij zijn telefonisch bereikbaar via het nummer +31 (0)45 8200 240 of mail naar info@perfect-preventie.nl