Brandvertrager voor veilige versieringen

vrijdag 1 december 2023
General
PER_FB_Nov-3.jpg

Zorg voor een veilig feest!

De feestdagen staan voor de deur en carnaval is ook niet meer al te ver weg. Op vele plekken treft u tijdens die dagen versieringen aan en die zijn helaas niet allemaal brandbestendig. Dat kan dus veiliger. Perfect Preventie adviseert Flame Fix® KST3. Dit is een ongevaarlijke en gebruiksvriendelijke vloeistof voor het vlamvertragend impregneren van kerstbomen en versieringen.

Veelzijdig in gebruik

Flame Fix biedt talloze toepassingsmogelijkheden. Naast het brandvertragend impregneren van kerstbomen en versieringen, wordt Flame Fix het hele jaar door ingezet om diverse materialen zoals gordijnen in kinderdagverblijven en zorginstellingen brandvertragend te maken. De flexibiliteit van dit handige preventiemiddel komt tot uiting in diverse toepassingen.

Toepassingsmethode

Flame Fix® KST3 kan worden aangebracht met behulp van een sprayapparaat met een druk tussen 3 en 5 bar. Een plantenspuit met pompsysteem is geschikt. Het product wordt fijn verneveld aangebracht, op een afstand van 20 centimeter. Na behandeling voldoen de behandelde materialen aan normen zoals ISO 6940 & 6941 en de Europese normen NEN 1101, 1102 en NTA 8007:2007.

Behandeling

Bij een correcte behandeling moet het behandelde materiaal handvochtig aanvoelen. Idealiter wordt het geïmpregneerde materiaal hangend gedroogd. Voor een juiste behandeling is 1 liter Flame Fix® KST3 voldoende voor 6 tot 10 m2 kerstboom of versiering, afhankelijk van de dikte van het behandelde materiaal.

Flacon of bulkverpakking

Flame Fix® KST3 is een kant-en-klaar product en mag niet worden verdund. Het product is oplosbaar in water, wat betekent dat behandeld materiaal opnieuw moet worden behandeld na contact met water. Perfect Preventie biedt Flame Fix brandvertrager aan per sprayflacon voor €17,50 of per 10 liter voor €145,00.

Contact

Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek over brandpreventie of zit u met een vraag? Wij zijn telefonisch bereikbaar via het nummer +31 (0)45 8200 240 of mail naar info@perfect-preventie.nl