Dag van de BHV 2023

dinsdag 3 oktober 2023
General
PER_FB_Template-DagvdBHV.jpg

Doe mee met Dag van de BHV op 6 november 2023

De Dag van de BHV wordt elk jaar gecoördineerd door de Stichting Dag van de BHV. Doel van deze stichting is om besef van het grote belang van de bedrijfshulpverlening over te brengen, zowel op de werkvloer als in het publieke domein. Onderliggend doel is tevens om door deze dag meer medewerkers enthousiast te maken voor een rol in de BHV-organisatie.

Thema 2023

Thema dit jaar is: “BHV en 112, daar red je een leven mee” Wat er ook gebeurt bij een ongeval: die éérste minuten zijn cruciaal voor het slachtoffer. Natuurlijk wordt 112 gebeld en komt er zo snel mogelijk professionele hulp. Wat daarnaast in die eerste minuten gebeurt om iemand te helpen, kan een kwestie zijn van leven of dood. Of van zwaar letsel of volledig herstel.

Zo kunt u meedoen

Wilt u ook aandacht aan dit thema geven en meteen uw eigen BHV-ers in het zonnetje zetten? De stichting Dag van de BHV faciliteert organisaties zoals die van u om op de werkvloer een eigen invulling te geven aan de Dag van de BHV. Daarnaast wordt elk jaar een verkiezing gehouden voor BHV’er van het jaar. Voor een toolkit zie hier: https://www.dagvandebhv.nl/activiteiten/toolkit/