EEN KANT-EN-KLARE SECURITY OPLOSSING MET MOGELIJKHEDEN

General
PER_FB_26-04-2023.jpg

Het alarmsysteem van Ajax is hét systeem voor een veilig thuis. Is er iets aan de hand? Dan ontvang je direct een melding op je smartphone en kun je direct schakelen! Ajax systems werkt op een cloud- gebaseerd platform waarmee je vanaf een mobiele app of browser het systeem bedient en bewaakt.

Hoe werkt het Ajax alarmsysteem?

Het slimme bedieningspaneel maakt een beveiligde verbinding met de detectoren en monitort de situatie. De centrale hub beschikt over meerdere communicatiekanalen voor het verzenden van een alarm. Tot 200 gebruikers kunnen het systeem beheren. Dit is handig in combinatie met een meldkamer abonnement. Wanneer stroom of internet uitvalt, blijft het systeem dus werken. Er zit een accu bij die het systeem 16 uur live houdt.

Wat hebben wij in ons assortiment?

Centrale hub, afstandsbediening, codebedienpaneel, paniekknop, magneetcontacten, bewegingsdetectie, glasbreukdetectie, branddetectie, waterdetectie, automatisering, sirenes, flitsers en abonnement meldkamer.

Contact

Heb je interesse of zit je met een vraag? Wij zijn telefonisch bereikbaar via het nummer +31 (0)45 8200 240 of mail naar info@perfect-preventie.nl