Ei rookmelders: betrouwbaar en zorgvuldig

donderdag 3 augustus 2023
General
PER_FB-Rookmelders.jpg

Rookmelder kopen? Kies een kwaliteitsmerk zoals EI

Maar liefst 87% in Zuid-Nederland heeft de wettelijke verplichting opgevolgd om een rookmelder te plaatsen op elke woonlaag. Toch is achteraf niet iedereen even happy met zijn rookmelderkeuze. Denk daarbij aan korte batterijduur, onhandige plaatsing of aan de behoefte om op enig moment de installatie van de rookmelder uit te breiden met meerdere exemplaren of een centrale sturing.

Ei rookmelders: betrouwbaar en zorgvuldig

Batterijgevoed (9v) of netgevoed (230v)? Koppelbare of niet koppelbare rookmelders? Rookmelders, hittemelders of koolmonoxidemelders? EI heeft het allemaal in huis. Perfect Preventie adviseert de installatie van deze rookmelders om de volgende redenen:

-        zorgvuldig getest en extreem betrouwbaar

-        eenvoudig te installeren

-        door automatische stofcompensatie geen onnodig alarm meer

Wij zijn Perfect Preventie

Perfect Preventie is de one-stop-shop voor brandbeveiliging, inbraakbeveiliging en het verkleinen van andere veiligheidsrisco’s binnen een organisatie. Wilt u meer weten over onze rookmelders of bent u op zoek naar een partner die u volledig ontzorgt op het gebied van veiligheid? Lees het op onze website www.perfect-preventie.nl of neem contact met ons op via 045 820 02 40.