Ervaren deskundigen in dienst

donderdag 11 juli 2024
General
perfect xx.jpg

Ervaren deskundigen in dienst

Een goede vluchtwegplattegrond en een duidelijk ontruimingsplan zijn in noodsituaties cruciaal. De grootste prioriteit bij een brand of andere noodsituaties is immers het zo snel en effectief mogelijk veilig stellen van mensen. Wanneer je gevestigd bent in een gebouw met een brandmeldinstallatie, dan ben je zelfs wettelijk verplicht een ontruimingsplan te hebben en regelmatig een ontruimingsoefening te doen.

Veiligheid staat voorop

Bij Perfect Preventie nemen we jouw veiligheid uiterst serieus. Daarom hebben we een ervaren AUTOcad-tekenaar en een veiligheidskundige in dienst die gespecialiseerd zijn in het opstellen van vluchtwegplattegronden en ontruimingsplannen, geheel conform de geldende wet- en regelgeving. Met onze deskundige aanpak zorgen we ervoor dat jouw pand altijd voorbereid is op onverwachte situaties. Bescherm jezelf, je werknemers en bezoekers door te investeren in een veilige omgeving.

Contact

Heb je interesse of zit je met een vraag? Wij zijn telefonisch bereikbaar via het nummer +31 (0)45 8200 240 of mail naar info@perfect-preventie.nl