Uitbreiding dienstenpakket

donderdag 3 augustus 2023
General
PER_FB-UitbreidingDienstenpakket.jpg

Perfect Preventie breidt dienstpakket verder uit

Om onze relaties en opdrachtgevers nog beter van dienst te kunnen zijn, breiden wij het dienstenpakket verder uit. Zo verzorgen wij steeds vaker opleidingen. Wij geven onder meer cursussen BHV (basis en herhaling), beheerder brandmeldinstallatie (BBMI), blusinstructies en EHBO-cursussen. Wij toetsen voor u de bestaande RI&E (Risico Inventarisatie en -Evaluatie) of voeren deze zelfstandig uit. Wij ondersteunen u met het verplichte Plan van Aanpak (PvA) bij de risico-inventarisatie.

Ook hiermee helpen we u

We helpen u ook met ontruimingsoefeningen en ontruimingsplattegronden. Bij Perfect Preventie bent u verder ook aan het juiste adres om aan de geldende (lokale) wet- en regelgeving te voldoen. Bent u op zoek naar een partner die u volledig ontzorgt op het gebied van veiligheid? Of het nu gaat om advies, ontwerp, installatie, opleidingen tot en met beheer en onderhoud, met onze diensten waarborgen we de veiligheid voor alle gebruikers van uw locaties.

Wij zijn Perfect Preventie

Perfect Preventie is de one-stop-shop voor brandbeveiliging, inbraakbeveiliging en het verkleinen van andere veiligheidsrisco’s binnen een organisatie. Wilt u meer weten over ons dienstenpakket of bent u op zoek naar een partner die u volledig ontzorgt op het gebied van veiligheid? Lees het op onze website www.perfect-preventie.nl of neem contact met ons op via 045 820 02 40.