Later op vakantie gaan? Wees nog steeds alert!

donderdag 19 september 2024
General
PER_FB_Camerasystemen.jpg

Op vakantie? Wees nog steeds alert!

Nu de scholen weer zijn gestart, gaan veel mensen alsnog op vakantie omdat ze zo het hoogseizoen mijden. Tijdens jouw vakantie is de kans groot dat inbrekers actief worden. Doorgaans stijgt het aantal inbraken maar liefst met een kwart. Om inbraken te voorkomen, kun je dus beter geen berichten over jouw vakantie op sociale media plaatsen. Wat kun je verder doen om je huis of pand te beveiligen?

Hinder de boeven!

Inbraakwerende raam- en deursloten alleen zijn niet voldoende om het risico op inbraak te minimaliseren. Een alarminstallatie en beveiligingscamera’s werken preventief. Een alarmsysteem verkort verder de tijd die een inbreker heeft om zijn slag te slaan, terwijl camera’s kunnen helpen bij het identificeren en vervolgen van de dader(s).

Wij helpen je

Zonder preventieve maatregelen loop je kortom een groter risico op inbraak. Wij hebben een uitgebreid aanbod aan particuliere en zakelijke beveiligingsoplossingen. Zowel bedrade als draadloze alarmsystemen en camera’s. Naar wens met alarmopvolging door derden. Samen gaan we op zoek naar de oplossing die het beste bij jouw situatie aansluit.
Contact

Wil je een vrijblijvend adviesgesprek of heb je een vraag over inbraakpreventie? Wij zijn telefonisch bereikbaar via het nummer +31 (0)45 8200 240 of mail naar info@perfect-preventie.nl