Villa Kanjel en Perfect Preventie

dinsdag 14 november 2023
General
PER_FB-9-nov-2.jpg

Villa Kanjel en Perfect Preventie

Villa Kanjel is een prachtige evenementenlocatie gelegen in een park, op korte afstand van het centrum van Maastricht. De veiligheid van gasten staat bij evenementen uiteraard altijd voorop. Deze verantwoordelijkheid draagt Perfect Preventie graag samen met hoofd facilities van Villa Kanjel Tim van Lammeren.

Complex project

De complexiteit van het project dat Perfect Preventie op zich nam, zat hem in het korte tijdsbestek en de monumentale status van het pand. Het eerste evenement in de historische locatie was reeds gepland en de opdrachtgever gaf daarnaast aan zo min mogelijk bekabeling in het monumentale pand te willen zien.

Installatie

Perfect Preventie mocht dit monumentale pand voorzien van blusmiddelen, noodverlichting en een brandmeldinstallatie. Er is een Penta brandmeldinstallatie geïnstalleerd met 2 draadloze Reach versterkers, witte sirenes en rode handbrandmelders. Voor de noodverlichting en vluchtrouteaanduiding is gekozen voor LED-armaturen van HBI en Hertek.

Kundig en professioneel

Volgens hoofd facilities Vaeshartelt Tim van Lammeren zijn alle gemaakte afspraken zorgvuldig nagekomen. De samenwerking met Perfect Preventie wordt omschreven als professioneel, kundig en prettig ervaren. Veilig gevoel, perfect geregeld! Bedankt voor de opdracht en op naar de volgende uitdaging! 

Nadere info

Heeft u een vraag over Villa Kanjel? Neem gerust een kijkje op de vernieuwde website https://www.vaeshartelt.nl/villa-kanjel/