Voorkom vervolgschade bij brand

maandag 11 september 2023
General
PER_FB_Fireblocker.jpg

Voorkom vervolgschade met AF-X Fireblocker

De schade veroorzaakt door het blussen van een brand met bijvoorbeeld water is vaak groot. De AF-X Fireblocker voorkomt dit. Het is een milieuvriendelijk, eenvoudig te installeren brandblussysteem dat gebruikmaakt van aerosol-technologie. De droge aerosol in de fireblocker is een stof die - in de vorm van een wolk van nanodeeltjes - de brand blokkeert, waardoor het vuur direct stopt. 

 

Meerdere uitvoeringen

AF-X Fireblocker blust zonder water, schuim of gas waardoor blus- en gevolgschade wordt voorkomen. Sneller, veiliger en voordeliger dan alternatieve oplossingen. De AF-X Fireblocker is beschikbaar in meerdere uitvoeringen en is geschikt voor gebruik in of bij:

·       elektrische kasten en generatoren

·       IT- en serverruimten

·       technische ruimtes en industriële machines

·       lithium-ion

·       auto’s, bussen, boten, treinen

·       windturbines

 

Verminder uw bedrijfsrisico

AF-X Fireblocker is een gecertificeerde oplossing die milieuvriendelijk en financieel aantrekkelijk is. Kortom wij zorgen dat uw brandbeveiliging up-to-date is en blijft. Daarnaast verminderen we uw bedrijfsrisico’s met onze dienstverlening en innovatieve oplossingen. Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek of zit je met een vraag? Wij zijn telefonisch bereikbaar via het nummer +31 (0)45 8200 240 of mail naar info@perfect-preventie.nl. Wat bieden wij?

·       advies en realisatie

·       beheer en onderhoud

·       gecertificeerd installatie- en onderhoudsbedrijf

·       storingsdienst